Friday, February 1, 2013

Kantoormeubelen van EM Kantoorinrichtingen


Bent u op zoek naar nieuw meubilair voor uw bedrijf, kantoor of instelling? Breng dan eens een bezoek aan één van de showrooms van EM Kantoorinrichtingen in Leerdam of Utrecht, of bekijk de uitgebreide website emleerdam.nl. Met een voorraad van meer dan 16.000 kantoorartikelen, vindt u hier alles voor uw organisatie. Van kantoormachines en kantoorartikelen, tot kantoormeubilair en catering producten. Alles is eenvoudig online te bestellen en kan in de meeste gevallen de volgende dag al worden bezorgd. Krijgt u liever persoonlijk advies, vraag dan één van de medewerkers in de showroom naar de uitgebreide mogelijkheden.
Omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw personeel beschikt over ergonomische bureaustoelen en bureaus, zijn er bij EM Kantoorinrichtingen zeer veel kantoormeubelen verkrijgbaar, voorzien van de perfecte afmetingen en functionaliteiten. Daarnaast zijn er prachtige receptiebalies, vergadertafels, kantinestoelen en kantoorbenodigdheden verkrijgbaar. Maar wanneer u het juiste kantoormeubilair voor uw bedrijf gevonden hebt, moet de inrichting en opstelling worden bepaald. Deze moet natuurlijk precies passen bij de identiteit en stijl van uw organisatie. Komt u er niet helemaal uit? EM Kantoorinrichtingen heeft de oplossing.
EM Kantoorinrichtingen gebruikt hiervoor namelijk een speciaal software programma. Met behulp van dit programma kan een simulatie van uw kantoorruimte worden gemaakt.Hiermee kunnen diverse kantoormeubelen, kantooraccessoires en materialen in diverse kleuren en afmetingen in de virtuele kantoorruimte worden geplaatst om zo verschillende soorten kantoormeubilair in allerlei opstellingen en interieur stijlen met elkaar te kunnen vergelijken. Er kan net zo lang worden gecombineerd totdat het gewenste resultaat is verkregen. Vervolgens kan het ontwerp worden omgezet naar een perfecte uitvoering.
Maar waar u uiteindelijk ook voor kiest, met het uitgebreide aanbod kantoormeubilair en kantoorartikelen van EM Kantoorinrichtingen, maakt u van iedere werkplek een succes. Kom daarom eens langs in één van de showrooms of bekijk het assortiment online en laat u verrassen!

No comments:

Post a Comment