Friday, February 8, 2013

Kantoorartikelen van EM Kantoorinrichtingen voor ieder bedrijf


Als eigenaar van een bedrijf of organisatie weet u hoe belangrijk het is dat uw werknemers beschikken over de juiste kantoorartikelen. Zo voorkomen comfortabele bureaustoelen en bureaus afgesteld op de juiste hoogte diverse veel voorkomende lichamelijke klachten. En professionele kantoormachines zorgen voor betere en snellere processen en een verhoogd werktempo. Het is daarom aan te raden te investeren in goede materialen. Bij EM Kantoorsystemen in Leerdam kunt u terecht voor alle denkbare kantoormeubelen en kantoorbenodigdheden.
Met een voorraad van meer dan 16.000 producten kunt u hier alles vinden. En met meer dan 1000 huismerkproducten kunt hier zelfs flink besparen zonder aan kwaliteit te hoeven inleveren. Wanneer u zo voordelig mogelijk wilt inkopen, kan EM Kantoorsystemen een vrijblijvende en passende offerte voor u opstellen. Deze kunt u eenvoudig via de website aanvragen. Alle kantoorartikelen zijn ook eenvoudig online te bestellen. Wanneer u uw bestelling  voor 16:30 uur plaatst en het product is op voorraad, kan uw bestelling de volgende werkdag al bij u worden afgeleverd.
Ook op het gebied van kantoorergonomie bent u hier aan het juiste adres. De uitgebreide collectie kantoormeubilair bestaat uit bureaus en bureaustoelen met de juiste zitdiepte, zithoogte en armleuningen welke in de hoogte en breedte verstelbaar zijn waardoor o.a. rugklachten en RSI klachten kunnen worden voorkomen. De aanschaf van deze materialen vraagt om een investering, maar doordat werknemers hiermee een betere zithouding aannemen, zal het ziekteverzuim dalen en zullen werknemers beter presteren. Vraag de medewerkers van EM Kantoorsystemen om advies op maat en naar welke oplossing het best bij u en uw bedrijf past.
Vraag nu snel de catalogus aan of kom eens langs in de showroom van EM Kantoorsystemen in Leerdam of in de showroom in Utrecht. Verbaas u over het uitgebreide aanbod en ervaar het comfort van de ergonomische zitmeubelen in de speciale ergocorner. EM Kantoorsystemen is de professional voor uw business!

No comments:

Post a Comment